Tennispark Hanenburg is in 1927 opgericht door de familie Delboy. Als liefhebbers van de tennissport ziet de familie er nog steeds op toe dat tennis hoog in het vaandel staat. Bovendien blijft het gemoedelijke karakter van het park behouden.

Hanenburg staat dan ook bekend om de uitstekend onderhouden gravelbanen waarop het heerlijk tennissen is. Weer of geen weer, er kan altijd worden gespeeld op de all weather banen. De baanverlichting zorgt er tijdens de donkere maanden voor dat er nog lang door getennist kan worden.

Hanenburg is een kleinschalig tennispark met dertien banen, heel overzichtelijk en altijd netjes verzorgd. Tennissers voelen zich snel op hun gemak.

Historie Hanenburg
Terras Hanenburg

Terras

Op het terras onder de oude bomen is het heerlijk koel in de zomer en met een riant uitzicht over de banen, die iets lager gelegen zijn is het een heerlijke plek om te zitten. Of je nu net hebt gespeeld, komt kijken naar een leuke wedstrijd of om te genieten van de mooie groene omgeving, iedereen is welkom.

Groene oase van rust

Het hele tennispark is omgeven door bomen en ligt middenin de Bosjes van Pex. De mooi onderhouden tuinen zijn vele jaren geleden aangelegd en doen Engels aan. Als je het park oploopt merk je direct dat het park met veel liefde is aangelegd en wordt onderhouden.

historie van de tuinen