Tennis evenementen

Gedurende het hele jaar worden een aantal tennis evenementen georganiseerd door Tennispark Hanenburg zelf of door de verenigingen die gebruik maken van ons prachtige park omringt door bomen en bossen.

Rackettrekken

Het hele jaar kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan rackettrekken bij HTV Hanenburg. Een leuke en ontspannen manier om andere tennissers uit de regio te leren kennen en om uw conditie en spel op peil te houden.

Hanenburg Open

Al vele jaren organiseert Tennispark Hanenburg het druk bezochte en gezellige Hanenburg Open. Dit toernooi vind altijd plaats in week 32 met het voorweekend in het voorafgaande weekend. Zodra hier meer over bekend is vindt u alle informatie op de pagina Hanenburg Open. Heeft u nu al vragen of leuke suggesties, mail dan gerust naar tennisparkhanenburg@hotmail.com

Evenementen van HTV Hanenburg

Verspreid over het seizoen organiseert tennisvereniging HTV Hanenburg onder meer een openingstoernooi, een introducétoernooi en clubkampioenschappen. Check hiervoor de website van HTV Hanenburg en de evenementenkalender van de vereniging.

Tennisvereniging Beau Coup

De kleine tennisvereniging Beau Coup organiseert voor de leeftijden 55 t/m 80 diverse kleinschalige evenementen op Tennispark Hanenburg.

Wilt u een tennisevenement organiseren?

Als onderneming, familie of groep vrienden is het ook mogelijk om uw eigen toernooi te organiseren. Er zijn mogelijkheden genoeg en wij helpen u bovendien graag met het op maat maken van een programma inclusief catering en assistentie.

Contact over tennis evenementen

Eigenlijk kunt u op Tennispark Hanenburg alle kanten op! Heeft u informatie nodig, heeft u een vraag of een leuke suggestie? Wij hebben graag contact en bespreken de mogelijkheden. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 070 323 80 00, mail ons naar tennisshop@hanenburg.nl of vul het contactformulier in zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Tenniskampen Den Haag

Tenniskamp voor kinderen

Van Hal Kids tenniskampen In 2024 organiseert Van Hal Tennis 2 spectaculaire jeugd tenniskampen op Tennispark Hanenburg. Wat kun je verwachten: ➢ Heel veel tennis ➢ Leuke avontuurlijke activiteiten op tennisgebied ➢ Sport en spel activiteiten ➢ Ontspanning met vriendjes en vriendinnetjes ➢ Barbecue op donderdagavond ➢ Een spannende overnachting. ➢ En nog veel meer…

Lees verder!

Hanenburg Open

Hanenburg Open

Ieder jaar begin augustus organiseert Tennispark Hanenburg hét open toernooi van Den Haag en omstreken waar zowel enkel als dubbel wedstrijden gespeeld worden. Het hoogtepunt van ons zomerseizoen en altijd gezellig druk! Komt u ook uw krachten meten met spelers van hetzelfde niveau? Of komt u kijken naar alle wedstrijden die gespeeld worden? Hanenburg open…

Lees verder!