Van Hal Tennis

Niels van Hal en Ferry Janmaat zijn de tennisleraren om tennisles in Den Haag van te krijgen.  Na meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de tenniswereld als trainers, managers, opleiders en coaches zijn Ferry en Niels tennisschool Van Hal Tennis.

Niels van Hal

Niels: ‘Kwaliteit op en naast de baan behaal je niet alleen, in Ferry heb ik een trainer gevonden die op alle vlakken mijn tennisschool en de leerlingen kan versterken. Er is geen betere partner te vinden, mijn visie is dat wij met z’n tweeën meer kwaliteit bieden aan onze spelers.’

Niels is na zelf te spelen in het nationale team van Nederland naar Barcelona gegaan om te trainen. Hier heeft hij een enorme levenservaring opgedaan, omdat hij regelmatig met de toenmalige Spaanse toppers mocht trainen en veel internationale toernooien heeft gespeeld.Terug in Nederland is hij beide opleidingen gaan volgen voor tennistrainer bij de KNLTB.

Als coach heeft Niels twee landstitels behaald in de Eredivisie van Nederland en werd in 2015 gekozen tot trainer van het jaar door de KNLTB.

Ferry Janmaat

Ferry: ‘In Niels van Hal heb ik iemand gevonden die dezelfde passie en blik op tennis deelt. Het is gaaf om met zo een talentvolle speler en ervaren trainer/coach samen aan de slag te kunnen gaan onder één tennisschool’. Ferry is na de top 100 van NL gehaald te hebben gaan studeren aan de Academie van Lichamelijke opvoeding (HALO). Na deze opleiding heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in sport coaching en sportpsychologie. Ook de tennisopleiding (KNLTB) en jeugdsport in Londen (tennis vanaf 3 jaar oud) heeft hij gevolgd. Als trainer/coach heeft hij spelers vanaf 3 jaar oud opgeleid tot zij in de leeftijd onder 12, 14 en 16 in de top 10 van NL en top 200 van Europa hebben behaald en nu nog in de top aan het spelen zijn.

Tennis activiteiten

Naast trainingen zullen deze heren activiteiten naast de baan verzorgen. Samen met onder andere Tennispark Hanenburg zullen wij volle agenda’s maken voor alle spelers van de club. Van jong, jeugd tot senior zal er genoeg te doen zijn om tennis naast de trainingen met veel plezier te blijven beoefenen. Bovendien is het leuk om op de baan mensen te leren kennen.

Waar staat Van Hal Tennis voor

Van Hal Tennis staat voor passie, motivatie, betrokkenheid en maatwerk voor iedereen van jong tot senior, beginner, gevorderd of toptennis. Onze trainingen zullen u versteld doen staan!

Tennislessen

Eigenaar & tennisleraar

Niels van Hal is één van de tennisleraren om tennisles in Den Haag van te krijgen. Niels is na zelf te spelen in het nationale team van Nederland naar Barcelona gegaan om te trainen. Hier heeft hij een enorme levenservaring opgedaan, omdat hij regelmatig met de toenmalige Spaanse toppers mocht trainen en veel internationale toernooien…

Wilt u meer van mij weten
Tennislessen

Tennisleraar

Ferry Janmaat is één van de tennisleraren om tennisles in Den Haag van te krijgen. Als trainer/coach heeft hij spelers vanaf 3 jaar oud opgeleid tot zij in de leeftijd onder 12, 14 en 16 in de top 10 van NL en top 200 van Europa hebben behaald en nu nog in de top aan…

Wilt u meer van mij weten