Tennisshop Hanenburg

Bij Tennisshop Hanenburg kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment eersteklas tennisartikelen en mooie tenniskleding. Onze professionele en snelle bespanservice maakt uw racket binnen 24 uur weer zo goed als nieuw. Onze parkleden ontvangen altijd 10% korting op het assortiment.

Rackets en Frames

HEAD – PRINCE – DUNLOP – WILSON – BABOLAT

Wij hebben steeds de nieuwste modellen beschikbaar en weten (bijna) alles over de nieuwste materialen en trends in rackets en frames.
Ons assortiment bestaat uit rackets voor zowel senioren als junioren en voor de recreatieve en de competitieve spelers. Er zijn verschillende demo rackets beschikbaar om uit te proberen, zodat u zeker weet dat u het racket heeft wat bij u past.

Tennisshop Hanenburg
Tennisshop Hanenburg

Tenniskleding en tennisschoenen

ADIDAS – LUHTA – NIKE – AUSTRALIAN – FILA – K-SWISS – LOTTO

Uitstekende kwaliteit tenniskleding, mooi en modieus voor dames, heren en jeugd. Uiteraard de nieuwste collecties en in de hipste kleuren. Ook in onze ruime collectie tennisschoenen kunt u precies de schoen vinden die lekker zit en geschikt is voor de juiste ondergrond waarop u speelt.

Tennisballen en accessoires

DUNLOP – WILSON- TRETORN – K-SWISS – BABOLAT – HEAD – PRINCE

Buiten ons assortiment tennisballen in blikken hebben wij ook speciale tennisballen voor Tenniskids Rood – Oranje – Groen. Pols- en haarbanden en caps zijn altijd voldoende op voorraad zodat u op warme dagen minder last heeft van de zon. Ook tennisgrips en bespanningsdempers zetten wij met alle plezier op uw racket. En heeft u een tennistas nodig? Van klein tot groot en in verschillende kleuren weet u zeker dat u uw rackets, ballen, schoenen en alle andere zaken prima kwijt kunt.

Tennisshop Hanenburg
Tennisshop Hanenburg

Contact met Tennisshop Hanenburg

Wij vertellen graag honderduit over ons uitgebreide assortiment, technische details, kleuren, maten en extra accessoires. In onze tennisshop kunt u alles komen bewonderen. Bent u niet op het park en heeft u een vraag dan staan wij u ook graag telefonisch te woord op 070 – 323 8000 of gebruik ons contactformulier voor alle vragen die u heeft. Dat is wel zo snel en gemakkelijk en waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan.