Tennisverenigingen Den Haag

Op Tennispark Hanenburg met 13 goed onderhouden tennisbanen gebruiken een aantal tennisverenigingen in Den Haag onze faciliteiten. Het is ook heerlijk spelen op de banen die middenin het natuurgebied Bosjes van Pex liggen. Een locatie dichtbij zee, waardoor het op warme zomerdagen en ook in de winter fijn spelen is. Op de ruime parkeergelegenheid tegen ons park aan is er voldoende ruimte om de auto te parkeren en ook uw fiets kunt eenvoudig en veilig neerzetten.

Baan huren op contractbasis

Wilt u een baan huren op contractbasis en per seizoen? Die mogelijkheid hebben wij voor u. Het is toch heerlijk om één of meerdere keren in de week met een groep lekker te tennissen. Daarna kunt u lekker een kopje koffie of een drankje komen drinken en bijpraten.

Losse baan huren

Wilt u een baan huren op een moment dat het voor u het beste uitkomt? Geen enkel probleem! Bel dan naar 070 323 80 00 en wij reserveren direct een baan voor u.

De tennisverenigingen in Den Haag

De tennisverenigingen in den Haag die gebruik maken van Tennispark Hanenburg hebben wij voor u op een rijtje gezet:

HTV Hanenburg 

Een actieve vereniging met ongeveer 250 leden met een KNLTB status. Deze vereniging heeft een dynamische jeugdcommissie en spelen ook met een aantal teams mee in competitieverband.

Beau Coup 

BeauCoup is een kleine tennisvereniging met circa 40 leden, in de leeftijd van 55 t/m 80 jaar. Info Carel van Haeften 070 3686280 of haeften@gmail.com.

Vieuw Hill

Een kleine vereniging met 35 leden die op Tennispark Hanenburg tennissen.

Berg en Dal

Ook een kleine vereniging met 30 leden en ook gebruik maken van alle faciliteiten van Tennispark Hanenburg.

Informatie over de verenigingen

Heeft u informatie nodig, contactgegevens of heeft u een vraag? De medewerkers van Tennispark Hanenburg helpen u graag bij het maken van de beste keuze met betrekking tot lidmaatschappen of het huren van een baan op regelmatige of op ad-hoc basis. Belt u gerust even naar tel:070 323 80 00 of maak 24 uur per dag en 7 dagen in de week gebruik van ons contactformulier.